WaveSecure

WaveSecure 3.1.1.45

Spoor gemakkelijk je verdwenen telefoon op

VOOR

 • Stuurt sms naar vriend bij wisselen simkaart
 • Zet op afstand je telefoon op slot
 • Maakt backup van belangrijke data
 • Stuurt bericht naar telefoonjatter

TEGEN

 • Wachtwoord niet helemaal veilig

Excellent
9

Met WaveSecure Mobile Security beveilig je de gegevens op je telefoon. De software maakt een back-up van al je contacten en informatie op je Simkaart, zodat je deze later via de server kunt herstellen. Ook zet je met de software op afstand je telefoon op slot of traceer je deze bij diefstal via netwerken.

WaveSecure is een programma dat je installeert op je telefoon en bestuurt vanaf servers. De dienst is vergelijkbaar met Android-beveiliger Prey en brengt dito voordelen met zich mee. Net als bij Prey is voorkomen beter dan genezen en moet je snel handelen als je je telefoon kwijt bent. Gelukkig heeft WaveSecure een handig noodplan voor je klaarstaan. Dankzij de backup-functie sla je bijvoorbeeld op afstand alle gegevens (contacten en persoonlijke informatie) op een server op, zodat je deze opspoort via internet.

Is je telefoon gestolen, dan zet je (desgewenst) op afstand je telefoon op slot wanneer een nieuwe simkaart het toestel betreedt. Via WaveSecure stuur je zelfs de nieuwe eigenaar van je mobiel een bericht. Volstaat een dergelijke boodschap niet, dan traceer je het toestel via mobiele netwerken, zodat je op een kaart ziet waar de telefoon zich bevindt. Vind je deze maatregelen onvoldoende, dan gebruik je de optie lock & wipe ofwel 'alles op slot en alle data verwijderen'.

WaveSecure Mobile Security vormt een fijne beveiliging voor je telefoon. Moderne dieven zijn binnen 10 minuten opgespoord als ze niet heel snel actie ondernemen. Dit type software beschermt daarnaast je data en biedt prima online back-ups voor persoonlijke gegevens.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor Symbian

Meer
WaveSecure

Download

WaveSecure 3.1.1.45

Beoordelingen about WaveSecure

 • Ben Paes

  door Ben Paes

  klopt niet.
  hij geeft aan dat hij 3km zeker verwijdert is.. jammer.. ik dacht dat ie exacter zou zijn.. frg...   Meer